YOZGAT / YERKÖY - Şehit Erhan Ar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Daha Az Tüket Daha Çok Üret

Okulumuz eTwinning projelerinden " Daha Az Tüket Daha Çok Üret " (Consume Less Create More) ile ilgili bazı çalışmaları, sizlerle paylaşmak için video haline getirdik.

Çevreci ve doğaya duyarlı bu projemizde öğrencilerimiz aşırı tüketimin topluma ve dünyaya verdiği zararlara dikkat çekerken aynı zamanda daha duyarlı yaşamanın ve üretmenin mutluluğunun da farkına varıyorlar.  eTwinning projemiz ayrıca öğrencilerimizin eğitim hayatlarında ve daha sonraki süreçte iş hayatlarında onlara faydalı olabilecek web 2.0 araçlarını öğrenmelerini, yabancı dilde iletişim ve kendini ifade yetkinliği kazanmalarını da sağlıyor. Projemizde araştırmaya dayalı öğrenme, hayat boyu öğrenme, işbirliğine dayalı öğrenme, proje temelli öğrenme, yapılandırmacı öğrenme, yaratıcı düşünme gibi öğretim yöntem ve teknikleri kullanılıyor.

Videoyu izlemek için tıklayınız...

Yayın: 21.04.2021 - Güncelleme: 31.05.2021 14:59 - Görüntülenme: 473