YOZGAT / YERKÖY - Şehit Erhan Ar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Trafik Güvenliği Hakkın Bilgilendik.

10 Kasım Atatrük'ü Anma Günü

Eyl

Tip 1 Diyabetli Öğrencilerin Okul/Kurumlarda Bakımı Ve Desteklenmesi Hakkında Yönerge Yayınlandı.

eTwinning Avrupa Kalite Etiketi Ödülü

Okulumuz eTwinning Avrupa Kalite Etiketi Ödülü Aldı

Eyl

2020-2021 Eğitim - Öğretim yılında öğrencilerimizle yürütmüş olduğumuz Math is Our Life, Consume Less Create More ve Kültürel ve Doğal Mirasımız eTwinning projelerimiz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Nis

Okulumuz eTwinning projelerinden " Daha Az Tüket Daha Çok Üret " (Consume Less Create More) ile ilgili bazı çalışmaları, sizlerle paylaşmak için video haline getirdik.

Okulumuz eTwinning Okulu

Okulumuz Şehit Erhan Ar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eTwinning School ünvanı almaya hak kazanmıştır. Yerköy ilçesinde eTwinning Okul etiketine sahip ilk ve tek okul olmuştur. Ayrıca Yozgat il genelinde ise bu ünvana sahip olan 9 okuldan birisi olmuştur. Okulumuza hayırlı olsun.

Ara

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Rehberlik Hizmetleri ve AR-GE daire başkanlıklarınca UNİCEF desteğiyle bilinçli internet kullanımı için her kademede öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik e-broşürler hazırlanmıştır.

Kas

Avrupa ve Ulusal Kalite Ödülü, Özel Ödül Sertifikası ve Teşekkür Levhası Valimiz Ziya Polat tarafından takdim edildi.

e Twinning Ulusal Kalite Ödülü